Contact

Home

Nico van Amstel, arts
Consultatieve praktijk voor Homeopathie, Acupunctuur & Sportduikgeneeskunde
Tel: 072-5069838
E-mail:

Egmond
Julianaweg 72
1934 CH Egmond aan den Hoef

Texel
Hotel Tesselhof
Kaapstraat 39
1796 AE De Koog


Praktijk Egmond aan den Hoef


Hotel Tesselhof


Route

Naar locatie Egmond:

Let op: de gemeente heeft (ondanks bezwaren) de verkeerssituatie veranderd. Wij zijn nu niet meer goed bereikbaar via het bedrijventerrein, tenzij u dáár parkeert en de rest te voet aflegt (ongeveer 50 meter).

Met de auto:

Vanaf Alkmaar: Richting Egmond, bij verkeerslichten rechtsaf richting Egmond aan Zee, volgende verkeerslichten weer rechtsaf (langs Albert Hein), dan de bocht naar links volgen en vervolgens direct de eerste afslag rechts (over een verkeersdrempel). Dit is de Julianaweg. Aan het einde van deze weg is het het houten huis aan uw rechterkant.

Vanaf Heiloo: Richting Egmond, bij verkeerslichten rechtdoor richting Egmond aan Zee, volgende verkeerslichten rechtsaf (langs Albert Hein), dan de bocht naar links volgen en vervolgens direct de eerste afslag rechts (over een verkeersdrempel). Dit is de Julianaweg. Aan het einde van deze weg is het het houten huis aan uw rechterkant.

Vanaf Castricum: Richting Egmond, bij verkeerslichten linksaf richting Egmond aan Zee, volgende verkeerslichten rechtsaf (langs Albert Hein), dan de bocht naar links volgen en vervolgens direct de eerste afslag rechts (over een verkeersdrempel). Dit is de Julianaweg. Aan het einde van deze weg is het het houten huis aan uw rechterkant.

Vanaf Bergen: Richting Egmond. In Egmond aan den Hoef ná de kerk (aan de linkerkant) eerste weg links (over een verkeersdrempel). Dit is de Julianaweg. Aan het einde van deze weg is het het houten huis aan uw rechterkant.

Naar locatie Texel:

Vanaf Den Burg neemt u de Pontweg naar De Koog. Deze gaat over in de Dorpsstraat. Als u niet verder rechtdoor kunt volgt u rechtsaf de Nikadel die na een aantal bochten overgaat in de Badweg. Hier neemt u de eerste weg links (de Ruijslaan) en dan weer de eerste weg links. Dit is de Kaapstraat waar u de ingang van het hotel aan de rechterkant vindt (zie foto). U mag parkeren op het grote  parkeerterrein van het hotel schuin links tegenover de ingang, en kunt vervolgens wachten in de serre bij de receptie waar ik u dan kom afhalen op de afgesproken tijd.